Golfproer og padeltrenere

Nyttig

Veiledning

På sentrene tilbyr vi to padeltrenere og tre golfproer. Se mer informasjon om de forskjellige nedenfor. Der finner du også priser.

De kan bookes via Matchi, eller du kan kontakte dem direkte for avtale.

VÅRE PADELTRENERE

Hector Palacios

TILBYR TIMER PÅ AVD. ØKERN OG AVD. RØDTVET.

Mobil: 979 76 202 | E-post: hector@norpad.no

Hector er opprinnelig fra Argentina med italiensk mor. Han har bodd i Norge siden 2008 og kan norsk, engelsk og spansk flytende. Hector startet med padel 10/11 år gammel og ble padel coach i 2007. Han begynte å jobbe som padel coach i Norge i 2018 og siden januar 2019 har han jobbet 100% med padel. Hector er landslagtrener for Norge. Hector sine ambisjoner er å bli en enda bedre coach for å hjelpe til med å øke padelnivået i Norge for alle aldre, nivåer og entusiastiske padelspillere. Hector spiller padel selv og han var tidligere nummer 1 i Norge, nå er han ranket som nummer 2.

Wanda Håbrekke

TILBYR TIMER PÅ AVD. ØKERN OG AVD. RØDTVET.

Mobil: 997 28 079 | E-post: wanda@norpad.no

Wanda ble introdusert til padel i Spania i 2016 og siden hvor hun har utviklet seg som spiller og coach. Per idag (høst 2021) er hun ranket som  nr 1 i Norge. Hun kan norsk, engelsk og nederlandsk flytende. Wanda har mange års erfaring fra tennis (bl.a. flere NM titler, VM deltagelse), fra treningsbransjen (bl.a. PT trener) og som coach. Wanda kan instruere alle aldre, lite øvet og godt øvet, ta private timer, større og mindre grupper.

VÅRE GOLFPROER

Emilie Kvamme

TILBYR TIMER PÅ AVD. ØKERN.

Mobil: 959 10 035 | E-post: emilie@norpad.no

Emilie er 25 år, og kommer fra Elverum. Hun er utdannet PGA pro ved Høgskolen i Innlandet, og har spilt golf fra hun var barn. Hun jobber på Miklagard Golf sommerhalvåret, med alt fra instruksjon, events/turneringer og juniorarbeid m/m. Hun gleder seg til å hjelpe deg med å få golfen til et nytt nivå gjennom vinteren!

Anders Engelsen

TILBYR TIMER PÅ AVD. ØKERN.

Mobil: 415 85 272 | E-post: anders@norpad.no

Anders er 25 år, og kommer fra Os utenfor Bergen. Han er utdannet PGA pro ved Høgskolen i Innlandet, og har spilt golf fra han var barn. Han jobber på Bærum Golfklubb sommerhalvåret, der arbeidshverdagen inneholder blant annet instruksjon, klubbtreninger m.m. Han gleder seg til å hjelpe deg med å få golfen til et nytt nivå gjennom vinteren!

Simon Page

TILBYR TIMER PÅ AVD. RØDTVET.

Mobil: 478 82 473 | E-post: simon@haugergolf.no

Simon har spilt golf siden han var 13 år, og ble profesjonell allerede som 17-årig. Etter en kort karriere på ulike mini-tourer, har han siden konsentrert seg om en karriere innen coaching. Med over 30 års erfaring, der han har undervist elever på alle nivå fra juniorer og nybegynnere til elite- og profesjonelle spillere, har Simon opparbeidet en solid dybde med erfaring og utviklet en enkel, men effektiv og morsom kommunikasjonsform som raskt hjelper hans elever både og utvikle, mestre og nyte deres golf. Simon jobber i dag som golf-pro hos Hauger golfklubb.

Våre

Priser

Padeltrenere

  • Protime 1 pers. Kr 1.000,-
  • Protime 2 pers. kKr 1.200,-
  • Protime 3 pers. kKr 1.300,-
  • Protime 4 pers. Kr 1.400,-

Det er mulig å booke trenerne for frokostpadel, lunsjpadel og større grupper. Ta kontakt så finner vi det som passer til ditt behov. Alle timer inkluderer baneleie og baller.

Golfproer

Instruksjon

  • 50 min. instruksjon m/TrackMan 4. Kr 1.000,-
  • 6 x 50 min. instruksjon m/TrackMan 4. Kr 5.500,-
  • 10 x 50 min. instruksjon m/TrackMan 4 + 2 tim. Sim. Kr 9.500,-
  • Totalpakke. Dette er pakken for deg som ønsker maks utbytte av vintertreningen. I denne pakken får du 15 x 50 min. instruksjon m/TrackMan 4 og 4 timer til egentrening inkludert i pakken. Kr. 14.000,-. Ønsker du i tilleg å delta på tematrening (6 stk) er prisen kr 15.250,-.

Gruppetrening

  • Temakurs, 5 x 90 min. Kr 2.000,-
  • Juniortrening

Annet

Vi tilbyr også annen aktivitet som «Closest to pin», «Longest drive», frokost- og lunsjgolf m.m. Aktivitet kan også skreddersys etter ønske. Ta kontakt med våre proer for å avtale aktivitet og pris.