Om Nordic Padel

Nordic Padel er en gruppering som brenner sterkt for padel. Vi ønsker tilby et totalkonsept, hvor våre kunder blir ivaretatt fra de kommer inn døren, til de drar etter en god økt i vårt senter.

Nordic Padel har solide eiere i ryggen, som ønsker investere, slik at du som kunde får den beste opplevelsen et padelsenter kan gi.  Vi har investert i de beste banene med WPT (World padel tour) status. Våre garderober har separate dusjer, og vi har et lounge område der du kan slappe av. I tillegg står et Chambres Separé rom til disposisjon, om du ønsker å holde møter, eller om dere er en gruppe som ønsker litt privattid.

Vi tilbyr de beste merkene på padelutstyr, og tilbyr et bredt tilbud med drikke og sunn snacks, som er tilgjengelig før og etter trening.

Med våre 10 dobbelbaner og 1 singelbane er vi godt forberedt for å gi deg en optimal opplevelse sammen med dine venner.

Du vil også kunne velge mellom 6 Trackman golfsimulatorer for spill fra 06:00- 24:00. Ikke tenk på vær eller vind, møt opp og velg mellom over 100 baner. Les mer her.

Om det er for en time med venner, med kollegaer, eller om du ønsker et event for dine ansatte, er vi her for å skape de beste opplevelsene. Bare å ta kontakt om du skulle lure på noe, så skal vi gjøre det vi kan for å imøtekomme dine ønsker.

Se visualisering av senteret – vi håper å se deg hos oss!

Start video

Vi er stolte av våre

Sponsorer

PADEL

GOLFSIMULATORER