Samarbeidspartnere

Babolat ble etablert at Pierre Babolat i 1875 og har siden den gang lagt sjelen sin i racketsport og etablert seg som et av de mest kjente merkene innenfor Padel. Babolat har et komplett sortiment med både racketer, sko, bager og tilbehør tilpasset alle nivåer og spillestiler. Babolat har bygget sitt rykte ved å være innovative og tidlig ute med nye teknologier og har levert utstyr til flere generasjoner racket mestere som har vunnet de største og mest prestisjefylte konkurranser. Babolat har i dag avtale med flere av verdens beste padelstjerner som Juan Lebron, Fernando Poggi og Victoria Iglesias.

Rs er et av verdens raskest voksende innen Padel og Tennis. RS er grunnlagt av tennisstjernen Robin Söderling. RS har fullt sortiment av premiuem produkter i stilren og enkel design. RS baller og racketer har Robin Söderling utviklet sammen med padelproffer som Cayetano Rocafort og Simon Vasques.

HEAD er en ledende global produsent av premium sportsutstyr og klær innenfor racket- og vintersport. Vi fokuserer på å skape de beste produktene for alle sportsutøvere enten de er profesjonelle eller amatører. Slik at du kan yte ditt beste på alle verdens baner eller bakker!

HEAD har gjennom sitt varemerke oppnådd ledende markedsposisjoner i samtlige kategorier, og vårt varemerke brukes i dag blant flere av verdens største toppidrettsutøvere.

Mer informasjon kommer.

Norsk Padel AS ble etablert i 2017 og er i dag en ledende aktør innen padel i Norge. Vi skal være bransjens mest innovative totalleverandør! Vi tilbyr alt innen oppføring og ombygging av padelhaller, i tillegg til markedets beste padelbaner fra Padelgalis. Norsk Padel AS har agentur for kvalitetsmerker innen racketer og tilbehør. Vi bistår gjerne med prosjektledelse og valg / oppstart av IT-systemene som er nødvendige for et moderne padelanlegg: ERP, kasse, booking- og adgangssystemer. Velger du Norsk Padel AS som samarbeidspartner og leverandør, vil vi finne løsninger for deg og ditt padelsenter, uansett størrelse på prosjektet.

Vårt motto: Padel er vår spesialitet, fornøyde kunder er vår drivkraft.
Vårt kundeløfte: Vi skal bidra til at våre kunder lykkes.
Våre verdier: Ansvarlighet, Innovasjon og Kompetanse
Våre leveregler: Tillit basert på  åpenhet, ærlighet og redelighet.