Golf

Golf

Simulator

Nordic Padel tilbyr 6 Trackman Virtual Golf 4 simulatorer til våre kunder fra kl.  06:00 – 24:00 hver dag. Vi har 3 widescreen 5.5 meter brede simulatorer ved siden av hverandre, 2 flexcage og en widescreen i eget VIP rom. De nye golfsimulatorene gir deg mulighet til å spille på “drømmebanen” med de forhold du selv gir deg. Fra nybegynner til elitespiller vil ha glede av Trackman, enten ved en treningsøkt eller spille en av verdens mest berømte baner. Over 100 baner å velge mellom.

I 2020 ble det gjennomført turneringer på Europatouren med slik golfsimulatorer grunnet korona. Det er et kvalitetsstempel på at banene, slagene og spillet er så autentisk som det kan bli. En runde med 2-3 personer tar ca 2 timer. Så enkelt å spille – book bane og tid på Matchi, møt opp og velg din bane, treningsøkt eller spill en turnering med dine venner. Alt er tilrettelagt for en fantastisk golfopplevelse uten å tenke på vær og vind. Velkommen.

Priser:

Flexcage: kr 300,- pr time.
Widescreen: kr 400,- pr time.
VIP rom: kr 600,- pr time. Minimum 2 timer. Ta gjerne kontakt med Harald Kohmann så kan vi lage et opplegg rundt VIP rommet. VIP-rommet er et ca. 100 kvm lukket rom med simulator, sofagruppe, stor TV-skjerm, eget kjøleskap osv.

Trackman

Virtual Golf 4

TrackMans simulatorgolfløsninger gir en opplevelse som omdefinerer hva som er mulig å oppnå i et simulatormiljø. Hver treningsøkt, hvert hull du spiller, alle morsomme turneringer du har med vennene dine – alt er tro mot den virkelige følelsen av spillet. Verdensberømte baner vises i ganske enkelt fantastiske detaljer. Spillingen er utrolig jevn, alle klubb- og balldataene dine vises med feil og nøyaktighet. Så hvis du tror du vet hva simulatorgolf kan gjøre, tenk igjen. It’s not like the game… it is the game.

Uten sidestykke på funksjonalitet

Alle funksjonene i Virtual Golf 2 muliggjør en jevn og hyggelig golfsesjon. Uansett om du er en bedrift eller en privat spiller som er interessert i å spille ditt eget spill, trene eller spille turneringer med vennene dine, kan du være trygg på at Virtual Golf 2 vil holde deg nærmest spillet ditt.

En global golfopplevelse

Virtual Golf 2 fra TrackMan lar deg spille noen av verdens mest berømte baner, inkludert Royal Portrush, Innisbrook, Muirfield Village, Albany, PGA National og de fire legendariske St. Andrews Links-banene. Nye kurs blir stadig lagt til i biblioteket.

Turnering

Bli med!